En riktigt trevlig överraskning

I går kväll vid den här tiden låg jag och snörvlade till andra delen i tv-serien Torka aldrig tårar utan handskar. (Ja, jag vet att jag ligger lite efter alla andra när det gäller den serien, men när de två första delarna gick på tv hade jag fortfarande inte läst boken)

Självklart fick den mig genast att längta efter att få veta den längre historien bakom det hela, alla andra öden som berör så starkt. Men det är ju så långt tills nästa bok kommer, tänkte jag, eftersom det är sagt att den ska släppas i vår.

Döm då om min förvåning, och glädje, när jag sedan ser att den faktiskt kommer ut i januari! Dit är det ju inte alls långt, så det var väl en positiv överraskning?


3 thoughts on “En riktigt trevlig överraskning”

  1. Har inte sett eller läst än, tror att det är en sån bok där jag vill ha alla delar “klara” innan jag börjar! Men januari, det är ju inte länge alls!

  2. Ser fram mot den! Läste första boken och såg första avsnittet, men en bit i andra avsnittet insåg jag att jag inte ville se resten förrän jag läst alla tre böckerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *