Populärt och roligt

20121113-204112.jpg
Nu är det paus i ett fullsatt Bokens afton, tre författare har pratat och tre är kvar. Än så länge har vi skrattat åt Christer Lundbergs prat om knark och sex med blåa pallar (något som verkade falla även den äldre publiken i smaken), liksom skrattat minst lika mycket åt Pär Johanssons anekdoter om de underbara människorna i Glada Hudik (men som jag trodde kände jag igen i stort sett allt efter att ha läst boken). Vi har också fasats av Kristina Ohlssons berättelse om hur hon misstänktes som terrorist på gränsen mellan USA och Mexiko och imponerats av allt hon hunnit med.

20121113-203752.jpg Och nu är det som sagt paus och kön för att få böckerna signerade ringlar sig lång på scenen. Allra bäst verkar Christers sorgsna flört om att han kanske med lite tur skulle lyckas sälja tre böcker ha lyckats.

Nu är det Tommy Körberg, Louise Boije af Gennäs och Josefine Sundström som står på tur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *