Litterära julönskningar

Medan snön sakta dalar ner utanför fönstret och advent väntar runt hörnet tänker jag gärna på julen. Själva adventspyntandet ska jag börja med i morgon, men redan nu börjar jag tänka på julönskningar i samband med helgens bokbloggsjerka hos Annika:

Nu står snart julen för dörren och då är frågan vad du önskar dig för bokliga saker i julklapp?

Jag har med flit låtit bli att köpa Lars Keplers Sandmannen för att kunna önska mig den i julklapp. Det skulle vara en bra present helt enkelt.

Men jag har också bestämt mig för att önska mig någon/några av böckerna ur Sjöwall/Wahlöös Roman om ett brott. Jag har bara läst Roseanna och skulle gärna vilja läsa fler, och eftersom Piratförlagets nyutgåvor av alla tio böckerna är så oerhört fina skulle jag väldigt gärna ha dem stående i min bokhylla.


9 thoughts on “Litterära julönskningar”

  1. Sandmannen har jag köpt, men tyvärr har jag bara läst den första i serien så det kommer nog att dröja innan den blir läst. Som vanligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *