När julen närmar sig

Dagarna försvinner sakta förbi och nu börjar det onekligen att närma sig jul. Och med snön som ligger så vackert utanför fönstret känns det onekligen rätt. Så nu är det även dags att börja tänka på julklappar på allvar. Självklart måste jag försöka smyga in böcker på så många håll som möjligt, även om det finns en del av dem jag köper till som inte skulle uppskatta det alls.

Men när man får önskelistor där det står allt från deckare till biografier blir en litteraturälskare glad. Självklart ska det uppmuntras, så nu gäller det att skanna bokhandlar och nätbokhandlar för att se vad man kan hitta på för litterära julklappar.

Jag passar även på att tipsa om bra böcker i min adventskalender nu så här i juletid. Varför inte utnyttja de tipsen till julklapparna?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *