Bloggambassadör 2013!

Helt utan några förhoppningar ansökte jag för någon vecka sedan till att bli bloggambassadör för Bokmässan 2013. Ska jag vara ärlig så räknade jag snarare med att jag absolut inte skulle bli utvald, men eftersom det skulle vara roligt så sökte jag ändå.

Och i dag trillade beskedet ner i mejlkorgen – jag är en av de tolv utvalda! Det ska bli riktigt roligt och utveckland och förhoppningsvis lära känna en massa trevliga människor och ha en massa intressanta diskussioner på Bokmässans community fram tills det är dags för själva mässan. Så följ med mig dit och prata!

De andra bloggambassadörerna jag har hittat är: Suzann Sexeducator, Ordförrådet, Nobelprisprojektet, Fabulerat, Bokugglan, Västmanländskan, Läsa & lyssna, Markusbiblioteket och Boktjuven. Men uppenbarligen finns det fler där ute, så ge er gärna till känna. Jag ser fram emot året med er!


8 thoughts on “Bloggambassadör 2013!”

  1. Åh grattis! Det var superkul att vara bloggambassadör och jag lämnar med en tår i ögonvrån över stafettpinnen… Ha ett fantastiskt bokmässeår!

    1. Tack, det är en stor ära att få ta över och jag hoppas också på ett fantastiskt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *