8 december: Allas vår Astrid

Jag är och kommer alltid att vara ett stort fan av Astrid Lindgren – det finns helt enkelt ingen bättre barnboksförfattare. Och just Bröderna Lejonhjärta är en stor favorit, som jag dessutom för ungefär två år sedan fick för mig att läsa om för första gången sedan jag var liten. Och den lyckades verkligen övertyga mig på ett helt nytt sätt.

För barn är det en spännande och otäck saga, men som vuxen kan man väga in så mycket mer i allt som händer. Därför är det den perfekta boken att läsa tillsammans, förälder och barn, och den kommer självklart att få en hedersvärd plats i bokhyllan den dagen jag har egna barn.

Se alla luckor i adventskalendern här.


One thought on “8 december: Allas vår Astrid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *