13 december: Ett omslag som bedrar

I dag är det lucia, och bakom dagens lucka finns en  en bok som inte alls är vad man kan tro. Marshmallows till frukost av Dorothy Koomson trodde jag var en chicklit i mängden och köpte den enbart för att den var riktigt billig.

Men oj, vad jag blev förvånad när jag började läsa. Bakom det rosaskimrade omslaget döljer sig nämligen en stark och berörande historia om Kendra, som just kommit tillbaka till England efter några år i Australien. Ganska snart förstår man att hon flyr från någonting och det är inte första gången. Men samtidigt som hon egentligen har nog med sina egna problem råkar hon snubbla in i sin hyresvärds liv och blir den stora favoriten hos hans barn. Och inte heller han har det speciellt lätt, såklart.

Läs alla delar i adventskalendern här.


2 thoughts on “13 december: Ett omslag som bedrar”

  1. Jag blev också förvånad över den där boken! Gillar absolut inte vanligtvis chiclit, vet inte ens hur jag kom över boken från första början.. Tror man fick den med Elle någon gång. De låga förväntningarna gjorde kanske att den framstod som lite bättre också 😉

    1. Jo, så kan det förstås vara. Men jag väljer att tro att det var för att den var så annorlunda också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *