24 december: En jultävling

I dag är vi så framme vid sista luckan i min adventskalender. Och jag lovade ju att det skulle finnas en överraskning i den, så här är den! Dagens lucka innehåller en jultävling. Allt du behöver göra är att titta tillbaka på hela min adventskalender, fundera på om det är någon av de böcker som jag har tipsat om i adventskalendern och sedan lämna en kommentar till det här inlägget om vilken bok du vill ha en chans att få i julklapp. Skriv gärna också varför just den föll dig i smaken. Har du en blogg själv får du självklart gärna tipsa om min tävling där.

Hur ser du vilka böcker som har varit med i kalendern? Jo, klicka in på sidan Adventskalender 2012, där ser du hela adventskalendern. Sedan är det bara att klicka på den lucka som du vill titta närmare på så hamnar du på rätt sida.

Tävlingen pågår fram till nyårsafton, så du har en hel vecka på dig att läsa igenom mina tips och fundera på vad du skulle vilja vinna. Lycka till!


4 thoughts on “24 december: En jultävling”

  1. Hej vad roligt med en tävling så där på slutet. Jag skulle gärna vilja vinna Hjärtans längtan och hemlösa hundar. Verkar vara en himla trevlig bok.

  2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha Boktjuven. Jag har redan läst den men det är en så himla fin bok så att ha den i hyllan så man kan läsa om den hade varit fint!

  3. Kul med en tävling. Jag är intresserad av Nattens Cirkus. Har läst om den på flera bloggar nu och tror det är en bok som skulle passa inte bara mig utan även min dotter.

  4. Finns inte på kartan av Carin Hjulström har jag tänkt läsa ändå sen den kom faktiskt. Inte så dumt att vinna den alltså.
    Trevlig kalender dessutom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *