Mina litterära klappar

Så var då julafton över för den här gången och det är dags att titta på vilka litterära klappar som fanns i paketen. Och vad passar då bättre än att göra det med hjälp av Lyrans tematrio, som den här veckan har just temat litterära klappar.

1. Jag fick en av böckerna jag önskat mig, nämligen Sandmannen av Lars Kepler. Jag fick den till och med två gånger…

2. … och eftersom det blev dubbletter så får jag ju chansen att byta till mig någonting annat, och det finns en liten möjlighet att det blir typ Fjällgraven av Hjorth och Rosenfeldt. Eller något annat kul, beroende på vad jag kan hitta för någonting i morgon.

3. Det blev även två kokböcker, så det får väl räknas som litterära klappar. En om muffins/cupcakes (med tillhörande muffinsmaskin, så nu ska här bakas) och en om olika sorters wok.

Fick du några trevliga litterära julklappar?


4 thoughts on “Mina litterära klappar”

  1. Kokböcker räknas definitivt! Fråga bara Bokomaten 😉 Jag fick inte en enda bok, men dock en läsplatta och den första boken jag laddade den med var – ta-da – Sandmannen! Svår att släppa, eller hur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *