Årets sista månad

Om bara några timmar är det här året slut och vi välkomnar 2013. Men innan dess är det dags att sammanfatta årets sista månad med en liten läsrapport. Sammanfattningen för hela året kommer dock inte förrän i morgon.

December blev en helt okej läsmånad när jag läste ikapp det jag hade tappat under november. Men framför allt så läste jag flera böcker som överraskade mig rejält genom att vara bättre än vad jag förväntat mig och även några som jag trodde skulle vara bra levde upp till förväntningarna. Tyvärr har jag inte hunnit recensera ikapp alla böcker jag läst under december, men jag tänker att det ska göras snarast, helst innan veckan är slut.

Under december har jag även haft min egen adventskalender, och tävlingen bakom lucka 24 pågår fram till midnatt så det är fortfarande inte för sent att ha chans att vinna någon av böckerna ur min kalender. Var med nu, vetja!

Truman Capote: Frukost på Tiffanys (Pocket/182 s)
Waris Dirie: En blomma i Afrikas öken (Pocket/270 s)
Christer Lundberg: Gräspojken (Inbunden/370 s)
S J Bolton: Nu ser du mig (E-bok/420 s)
Silvia Avallone: Stål (E-bok/290 s)
Lars Kepler: Sandmannen (Inbunden/516 s)

Resultat av decemberläsningen:
Antal böcker: 6
Kvinnor/män: 4/3
Svenska författare: 3
På svenska/engelska: 6/0
Deckare/thrillers/liknande: 2
E-bok: 2
Klassiker: 1
Antal sidor: 2 048


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *