Topp tio: Årets bästa bok

Little Bee – Chris CleavePlats 1: Little Bee av Chris Cleave
Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle köpa den här boken när jag såg den på Adlibris förstasida. Och tur var väl det, för den påminner verkligen inte om någon annan bok jag har läst. Jag blir lite småförälskad i flyktingflickan Little Bee och hennes historia, men också i Chris Cleaves sätt att berätta den och språket han använder. Jag tror verkligen inte att det är en man som har skrivit den här boken, jag tror att Little Bee själv har skrivit den och att allt som händer är sant. Och det om något är ett bra betyg från mig. Har du missat den här boken så borde du verkligen ge den en chans under 2013.


One thought on “Topp tio: Årets bästa bok”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *