Två böcker jag ser fram emot 2013

  • I maj kommer Dan Brown med en ny bok om sin symbolprofessor Robert Langdon. Boken heter Inferno och ska utspela sig i Italien, närmare bestämt med utgång från Dante. Det låter helt klart spännande och eftersom min favorit av Brown är Änglar och demoner (som utspelar sig i Rom) hoppas jag att han ska lyckas lika bra när han nu återvänder till Italien.
  • I början av sommaren kommer även en ny bok av Khaled Hosseini – författaren till böckerna Flyga Drake och Tusen strålande solar. Den nya boken heter Och bergen svarade och ges ut av Wahlström & Widstrand. Förhoppningsvis är det återigen många starka känslor och mycket historia att lära sig, precis som i de två tidigare böckerna.

Vilka böcker ser du fram mest emot just nu?


One thought on “Två böcker jag ser fram emot 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *