Skönheten i det enhetliga

Jag upptäckte Kristina Ohlsson när hennes andra bok Tusenskönor föll på min lott att recensera. Och jag föll pladask direkt. Jag skaffade mig hennes första bok – i pocket – och sedan har jag fortsatt att läsa hennes böcker. När jag sedan fick en magisk bokhylla i julklapp 2011 kändes det självklart att just hennes böcker skulle få ta plats på den. Men det fanns ett litet problem. Jag hade ju alla utom en i inbundet, den första i pocket. Och när Paradisoffer kom blev det ännu tydligare.

Så sedan dess har jag varit på jakt efter Askungar som inbunden, utan att hitta någonting. Men för ett par veckor sedan snubblade jag över en annons på Tradera och lyckades vinna auktionen. Så härom dagen hittade den hem till mig och min hylla. Nu njuter jag av hur enhetligt och vackert det ser ut. Och ännu bättre kommer det att bli i april när nästa kommer. Eller hur?


One thought on “Skönheten i det enhetliga”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *