Första dagen med gänget

Klockan tolv (cirka i alla fall) bar det i väg mot Göteborg och inspirationsträffen för Bokmässans tolv bloggambassadörer. Lite nervöst och lite trött, men resan gick ändå bra. Jag bor dessutom granne med Liseberg, på femtonde våningen på Gothia – fint va?

image

Och klockan sex samlades vi de, De tolv, nere i lobbyn och presenterade oss med riktiga- och bloggnamn innan det bar i väg upp till Bokmässans kontor.

image

image

Väl där fick vi veta mer om varandra, om Bokmässan och om lokalerna. Mycket intressant. Och så blev det massa god mat och trevliga samtal. Tänk så trevliga alla bokälskare människor kan vara! Så efter en god natts sömn fortsätter vi i morgon.


One thought on “Första dagen med gänget”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *