Franska e-böcker (fast på svenska förstås)

Sekwa är ett förlag som jag upptäckte när jag läste (och förälskade mig i) Igelkottens elegans. Enligt sin egen beskrivning ger de ut “franskspråkig litteratur på svenska. Samtida, kvinnliga författare har företräde.” Jag har hittills läst fyra böcker av det de gett ut, vilket ju inte är så mycket, men i stort sett alla har jag tyckt om – framför allt det som utspelar sig i Frankrike. Och eftersom jag länge har velat läsa fler av deras böcker har jag nu hittat ett utmärkt sätt.

Under våren 2013 har förlaget börjat ge ut en del av sina titlar som e-böcker – hittills elva stycken. Vilket ju är väldigt bra, men det blir ännu bättre. Allihop finns att låna på biblioteket via Elib.

Därför har nu två böcker av Tatiana de Rosnay fått hoppa raka vägen in i min lilla iRiver – Colombes granne och Huset du älskade.

En väldigt trevlig upptäckt en söndag.


2 thoughts on “Franska e-böcker (fast på svenska förstås)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *