Tolv reafynd för 500 kronor

Om nu någon hade missat det så började bokrean i dag. Jag hade planerat för en del böcker jag gärna ville köpa, och därför ställt klockan så att jag skulle hinna ner till stan medan Akademibokhandeln ännu hade tag fyra, betala för tre. Och det gjorde jag också. Men det räckte inte där – jag fortsatte vidare för att göra ännu fler fynd.

Och många fynd blev det. Närmare bestämt tolv stycken, varav åtta var inbundna och fyra var pocket. Två av dem har jag redan läst, men vill ha stående i min bokhylla. Och allt detta gick på lite drygt 500 kronor. Bra, va?

Köp på Akademibokhandeln:
Emma av Jane Austen – 79 kronor
1Q84, första och andra boken av Haruki Murakami – 69 kronor styck
Det bästa av allt av Rona Jaffe – 69 kronor, men fick den på köpet

Köp på Dillbergska bokhandeln:
Utvandrarsviten av Vilhelm Moberg – alla fyra böckerna för 159 kronor

Köp på Ica Maxi:
Ett snyggt lik av Peter James – 39 kronor
Långt ifrån död av Peter James – 39 kronor
Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella – 29 kronor
Blind lydnad av Will Lavender – 29 kronor

Helt okej, va? Har du gjort några reafynd i dag?


10 thoughts on “Tolv reafynd för 500 kronor”

    1. Verkligen, och så just att man kan känna stygnen också – det är häftigt. De fick en alldeles speciell plats i en annan bokhylla än majoriteten av de andra böckerna 🙂

    1. Tyckte omslaget var så vackert – och klassiker kan man ju aldrig få för många av.

  1. Köpte också Emma, pga favorit och för att det är så fint omslag! Utvandrarna skulle jag gärna ha, men jag har redan de böckerna. Men fina är de. Och bra.

    1. Emma har jag inte läst än, men omslaget är ju underbart. 🙂
      Och jag älskar än så länge Mobergs böcker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *