Titta vad som låg och väntade på mig

Efter en helg hos pojkvännen i Västerås kom jag så hem nu i kväll och hittade till min förvåning ett litet gulligt paket i min brevlåda. Med snöre och allt. Riktigt glad blir man för att Gilla böcker har lagt ner lite mysigt jobb på sina paket. Och när jag så raskt öppnade alltihop (efter att ha fotat paketet såklart, man får ju inte missa viktiga utanpå- och inuti-bilderna) hittade jag Fågelbarn av Christin Ljungqvist. En bok som jag har blivit lite sugen på att läsa, trots att jag inte läst hennes debutbok Kaninhjärta.

Tack för det fina paketet som piggade upp min måndagskväll!


4 thoughts on “Titta vad som låg och väntade på mig”

    1. Verkligen – blir lite extra roligt att få paket när det verkligen är ett paket!

  1. Det var ett fint paket! På Christin Ljungqvists blogg hade hon lagt upp sin “moodboard” för omslaget. Kul att se vad som låg bakom “hur det blev” tyckte jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *