Påskfirande och läsning

Nu är det långfredag – men också dags för Annikas bokbloggsjerka, precis som vanligt. Den här gången med lite påsktema, eftersom frågan lyder:

Vad ska du göra i påsk?

Just i dag, långfredag, blir det jobb som vanligt. Tidningen kommer ju ut som vanligt i morgon. Men jag har i alla fall “påskat” till det lite genom att baka små söta påskmuffins till mina arbetskamrater. I morgon blir det dock påskledigt och då bär det av till hemstaden Motala ett par dagar för god mat och trevligt sällskap i form av släkt och vänner. Och självklart planerar jag att få en del läst också – både Sista brevet till Sverige och Davidsstjärnor.

 


12 thoughts on “Påskfirande och läsning”

  1. Davidsstjärnor ska jag ta och fixa hem så jag kan läsa den. Annars blev det alldeles för litet läst den här helgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *