Första beställningen på länge

Nej, nu har jag inte köpt några böcker sedan bokrean så då är det väl hög tid. Och när jag dessutom gick in på Adlibris och upptäckte att det var dags för två böcker jag läst om sedan tidigare att släppas nu så blev det definitivt dags. Två sanna historier, vilket jag inte heller har läst så mycket av på senare tid, som nog kommer att väcka en hel del känslor båda två – kanske på helt olika sätt.

Dödsdömd av Damien Echols om hur han, trots bristande bevisning och nekande, dömdes till dödsstraff för mord på tre små pojkar verkar både intressant och känslosam.

Och när det gäller den andra boken, I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början av Kristian Gidlund, förbereder jag mig på att snyfta mig igenom hela. Det är en samling av de blogginlägg han skrev när cancern återvände och visade sig vara obotlig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *