TidningsIda

– om böcker och språk

Just nu

image

I detta nu sitter jag och väntat på att bli friserad och vad passar väl bättre än att läsa lite under tiden. Efter en del funderande föll valet på En man som heter Ove. Så nu hoppas jag att den är så bra som en kollega sa att den skulle vara.

Categories
E-bok, Just nu, Svenskt

  One comment so far | Leave your own comment

 1. 4/24/2013 | 12:33 Permalink

  Den boken står i bokhyllan och väntar. har hört så många som gillar den så jag ser fram emot den läsningen!!

  Respond to this comment

 2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: