TidningsIda

– om böcker och språk

En liten ursäkt

Jag har varit väldigt dålig på att publicera mina recensioner på senare tid, vilket jag till en viss del faktiskt har någonting att skylla på. Min internettrafik för april tog nämligen slut för någon vecka sedan och det blev då väldigt svårt att surfa – för att inte tala om ladda upp inlägg med bilder tagna med något annat än mobilkamera. Så därför la jag helt enkelt ner planerna på att recensera ikapp och bestämde mig för att avvakta lite.

Men nu är det ny månad och dags för nya tag. Så framåt helgen tänkte jag börja ruscha på lite med recensionerna igen.

Categories
Bloggen, Just nu

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: