Lite stolt blir man allt

… när det trillar ner en bok från Bonnier Pocket i brevlådan och man i den hittar en del av sin egen recension av boken. Det handlar om pocketupplagan av Josefine Sundströms Boel och Oscar. På omslaget finns utdrag ur recensioner från tidningar, men inuti har de valt att citera några bloggare som har läst, och gillat, boken. Och en av dem är alltså jag. Första gången det händer för mig som bloggare, så nog har man väl rätt att vara lite stolt då, väl?

Sedan fick jag även ett litet tack av författaren. Snällt, även om det ju inte är därför jag bloggar om böckerna jag läser. Men när jag har gillat någonting av författaren är det ju kul att hon också gillar det jag har skrivit.

Det som citerades ur min recension var: “Jag blir riktigt irriterad på hur Boel inte vill ta tag i sitt liv och våga gå tillbaka för att kunna gå vidare och hur hon inte riktigt tänker på världen omkring sig. Men jag ler också åt hur Boel och Oscar hittar varandra och hur åldersskillnaden inte spelar någon roll. Men samtidigt är det sorgligt, riktigt sorgligt. Och det är på något sätt det fina i historien.”

Läs hela recensionen av boken här.


9 thoughts on “Lite stolt blir man allt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *