Något att klicka hem

jerka

Nu är det fredag, solen skiner, jag är snart på väg till Malmö för Eurovisiongenrep… och så är det ju självklart dags för Annikas bokbloggsjerka:

Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag?

Jag tillhör den senare kategorin, den som inte har klickat hem en enda bok. Men det betyder ju inte att det inte finns böcker jag skulle vilja klicka hem just nu. Jag skulle definitivt vilja ha Dödsdömd av Damien Echols, som jag gjorde ett försök att köpa för en månad sedan men som då tydligen tog slut och därmed inte ville komma hem till mig. Sedan blir jag oerhört sugen på att skaffa mig Den store Gatsby av F Scott Fitzgerald nu när den börjar bli lite haussad i och med den nya filmen. Sedan har jag även funderat på att förhandsbeställa Khaled Hosseinis nya bok Och bergen svarade, men eftersom det fortfarande är nästan en månad tills den kommer så avvaktar jag nog lite till.


10 thoughts on “Något att klicka hem”

  1. Den store Gatsby finns om e- bok för endast 29 kronor. Jag har faktiskt inte läst de tidigare böckerna av Khaled Hossein än, måste göra det.
    Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *