Dags att börja planera!

bokmassanprogram2I dag klockan tolv släpptes Bokmässans seminarieprogram, fyllt av 375 seminariepunkter med 724 medverkande personer. Årets tema är, som ni kanske redan vet, Rumänien och därför finns det 16 seminariepunkter som kommer att spegla landet och dess litteratur på olika sätt. Men man har också valt att låta läsrörelsen i Sverige sätta sitt avtryck på programmet och det finns flera punkter om barn och läsande. Och självklart även en massa, massa annat.

För egen del är det första gången jag planerar att besöka seminarier på Bokmässan, så det här programmet ska studeras in i minsta detalj, det ska pusslas och plockas för att få med så många godbitar som möjligt. Än så länge har jag bara hunnit bläddra lite snabbt, men det ska bli betydligt mer än så. Och då kommer jag även att visa upp vad jag har hittat för små lockande saker.

Du som är van seminariebesökare på mässan, hur brukar du planera upp allt?

Läs mer om Bokmässan och läs hela programmet här.


One thought on “Dags att börja planera!”

  1. Hej!

    Kul inlägg 🙂

    Jag är ganska ovän besökare, bara varit där en gång. Då rekade jag vilka föreläsningar jag skulle vilja lyssna på och tiden där i mellan fick bli spontan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *