En liten uppfräschning

Om det var någon som var snabb att vara inne här i går kväll, eller kanske läste på Twitter, så kunde denna någon se att jag talade om att bloggen var lite rörig eftersom jag höll på att fräscha upp min design lite. Men bilderna krånglade och jag gav upp, raderade inlägget om att jag höll på att fixa lite och tänkte ge upp tanken på en uppfräschning.

Men skam den som ger sig. Jag tog tag i det igen i kväll och lyckades faktiskt lösa mina problem (peppar peppar). Nu har jag fått allt som jag vill ha det och är redo att låta den ligga kvar som den riktiga designen.

Det är inga jättestora skillnader, jag har fortfarande kvar både bildspelet i huvudet (som dock råkar vara lite för stort just nu, men det kommer att fixa sig allt eftersom) och läs mer-funktionen. Det nya är att fler inlägg ryms, förstasidan fortsätter hela tiden att rulla så länge du scrollar neråt. Men också att det finns fler bilder på förstasidan, vilket jag tycker känns fräscht och lockande.

Så hoppas att du ska trivas med de små uppdateringar jag har gjort. Jag lovar att inte ändra designen på länge nu. Hittar du någonting som ser konstigt ut är det bara att säga till.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *