En riktigt trög månad

majNej, maj var verkligen inte min bästa läsmånad. Det har gått trögt och jag har haft svårt att hitta något flyt från bok till bok. När jag väl haft det har det inte varit några problem, men det har liksom stannat vid just de böckerna. Och sedan har det dröjt innan jag gått vidare till nästa. Så den här månaden lämnar vi snabbt bakom oss, tycker jag.

Fast, om jag ska nämna något positivt, så har jag äntligen läst min första rumänska bok, Tåg till Trieste. En riktigt bra bok, som jag snart ska ta tag i recensionen om. Så håll ut, så får du veta mer om varför du borde läsa den. Så, nu går vi vidare.

För nu kommer ju i stället en månad som borde bära med sig mycket bra. Juni, lite sommarmånad. För vid midsommar börjar min semester och veckan efter åker jag till Samos. Så då kommer det definitivt bli mycket läst. Men jag hoppas att det ska gå bra även före det. Frågan är bara vad jag ska börja med…

Domnica Radulescu:Tåg till Trieste (Inbunden/301 s)
Suzanne Collins: Hungerspelen (Pocket/304 s)
Suzanne Collins: Fatta eld (E-bok/286 s)
Suzanne Collins: Revolt (E-bok/293 s)

Statistik:
Lästa böcker: 4 stycken
Manliga/kvinnliga författare: 0/4
Svenska författare: 0
Deckare/spänningsroman: 0
Sanning: 1/2 (allt i Tåg till Trieste kretsar kring sanna, historiska händelser)
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/e-bok/ljudbok: 1/0/3/0
Sidor: 1 184 (bara…)


One thought on “En riktigt trög månad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *