TidningsIda

– om böcker och språk

Stopp ett tag!

guldHur har jag kunnat missa att Chris Cleave kommer med en ny bok i sommar? Tänk om jag hade missat det helt, nu fick jag i alla fall chansen att upptäcka det i förväg. Den 5 augusti släpps Guld, en historia om två vänner som tävlar mot varandra om en guldmedalj i cykling under OS i London. Och självklart finns det en hel rad andra omständigheter som påverkar dem, både privat och i deras vänskap.

Om han ens kommer i närheten av de starka personligheter och historier han skapade i Little Bee så kommer det här att vara en mycket bra bok. Dags att genast skriva upp det på kom ihåg-listan så att jag inte missar att beställa den.

Categories
Just nu

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: