En karaktär jag skulle vilja vara god vän med

jerka

Fredag igen, och dags för Annikas bokbloggsjerka.

Vilken karaktär önskar du skulle vara din allra bästa vän och varför? 

missmarpleJag skulle väldigt gärna vilja ha Miss Marple som bästa vän, eller varför inte som mormor eller farmor? En mysig, liten dam som man kan prata med det mesta om – och som dessutom är skärpt, kunnig och bryr sig om människor. Det tror jag skulle vara oerhört mysigt och givande. Gärna den Miss Marple som Geraldine McEwan gestaltar. Henne gillar jag verkligen.


9 thoughts on “En karaktär jag skulle vilja vara god vän med”

  1. Miss Marple är ett bra svar, hon är ju alltid så schysst och ställer upp på gamla vänner och gamla hembiträden som får bekymmer.

  2. Miss Marple tänkte jag oxå på ett tag. Henne kan jag sitta i soffan och sticka med, dricka afternoon tea med cucumber sandwiches och scones till och diskutera hemskheter!

  3. Bra val! Tänkte ett tag på på Maisie Dobbs som är lite a la Miss Marple men det blev några andra karaktärer istället 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *