Liten packning – men med stort urval

20130624-115222.jpg

Nu är det alldeles strax dags för lite utlandsresa och självklart har jag planerat min litterära packning väl. Hur mycket jag faktiskt kommer att hinna läsa under en vecka i solen har jag egentligen ingen aning om, men det är det som gör min packning så fiffig.

Jag har nämligen med mig en fysisk bok (Mississippi) och sedan läsplattan. På den finns sex olästa böcker, bland annat Dan Browns Inferno som kommer att bli prio ett. Men sedan har jag ganska stor möjlighet att välja. Fiffigt, va?

Och skulle jag mot all förmodan läsa ut alla sju böckerna (inte speciellt troligt) kan jag ju alltid sno Den store Gatsby av pojkvännen. Eller också gör jag det ändå.


3 thoughts on “Liten packning – men med stort urval”

  1. E-böcker är toppen! Enda oron är om någon snor plattan när man är nere och tar ett dopp i havet… Hoppas du får en härlig semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *