Novellerna och jag

jerka

Fredag igen och därmed dags för Annikas bokbloggsjerka som den här veckan lyder:

Brukar du läsa noveller och/eller andra short stories? Vilken är din favorit i så fall?

Det här är en fråga som jag förhoppningsvis kommer att kunna svara ja på någon gång i framtiden, för jag skulle verkligen vilja läsa noveller. Men jag gör det ytterst sällan som det är just nu, eller, faktiskt snarare aldrig. Jag ger det försök ibland (med långa mellanrum) men har inte riktigt hittat några som jag har fastnat för.

Men jag tänker att det borde vara trevligt att göra, och den här jerkan kanske kan vara en väg in i det genom alla tips jag kan få nu.


6 thoughts on “Novellerna och jag”

  1. Jag tycker noveller är perfekta när man just läst ut en hel bok och inte riktigt orkar/vill/har tid att börja på nästa 🙂

  2. Många verkar läsa förhållandevis få noveller och jag får väl erkänna att jag också tillhör den skaran. Romanens lockelse är för stor. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *