Två nya e-böcker

20130709-205913.jpg

För ett tag sedan skrev jag om Lokas och Ditos sommarsamarbete, som går ut på att man man köpa en Loka och samtidigt få en värdekod till en e-bok. Då hade jag inte testat själv, men det har jag gjort nu.

Efter att ha varit på resande fot i helgen hade jag nämligen lyckats köpa två stycken Loka. Den första gav mig Anna Janssons Drömmen förde dig vilse. Och när jag sedan gav mig ut på resa igen några dagar senare var jag återigen törstig och ville ha en Loka. Men när smaken jag egentligen ville ha bara gav samma bok igen fick jag byta till citron och på så sätt få Thomas Bodströms Idealisten i stället. Mycket bättre än dubletter.

Nu är de hämtade från dito.se och ligger och väntar i läsplattan. Återstår bara att se vilken som blir läst först (det lutar åt Anna Jansson). Är det någon mer av er som faktiskt laddat ner en bok efter att ha köpt lite mineralvatten?


2 thoughts on “Två nya e-böcker”

  1. Hej!
    Råkar du ha kvar koden till Idealisten? Dito frågar mig om kampanjkoden igen och den har jag inte kvar! Jag har kommit fram till upplösningen så det känns lite surt! 🙁

    Med vänlig hälsning Åsa asa@poan.se

    1. Hej! Tyvärr inte, den är ju dessutom redan använd, så tror inte det hade gått så bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *