TidningsIda

– om böcker och språk

Det litterära Ullared

image

Just nu är jag och syster på shoppingresa till Ullared. Vi kom ner till lunch och har tagit det lite lugnt. Men jag hann med att undersöka bokavdelningen och konstatera att den växt betydligt sedan jag var här senast.

Och att de hade Och bergen svarade av Khaled Hosseini för 159 kronor. Gissa om den slank ner i min vagn?

Categories
Just nu

  One comment so far | Leave your own comment

 1. 7/13/2013 | 19:41 Permalink

  Det var flera år sedan jag var på Ullared och då var bokavdelningen riktigt dålig, men nu verkar det ju betydligt bättre. Och billigt! 🙂

  Respond to this comment

 2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: