TidningsIda

– om böcker och språk

Det drar ihop sig till födelsedagskalas

Sedan ett tag har jag planerat för årets bloggfödelsedag – på något sätt känns det lite stort att jag har bloggat under namnet TidningsIda i hela tre år (!) nu. Självklart ska det firas tillsammans med er, och i morgon är det dags.

Så det vore trevligt om ni ville komma tillbaka till mig i morgon, äta lite tårta och kanske även delta i den lilla födelsedagstävling som kommer att dyka upp då…

Categories
Bloggen

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: