Hipp hipp hurra!

tartaFör lilla mig, eller i alla fall för mitt bloggalias TidningsIda. För nu har vi funnits här i hela tre år, vilket jag är riktigt stolt över. En hel del har hunnits med på den tiden och framför allt har jag upptäckt en helt ny värld och många spännande människor. Det hade jag aldrig kunnat ana när jag kom på tanken att börja blogga om böcker.

Det har även hänt en hel del för mig; jag har läst och bloggat om en hel massa böcker, jag har flyttat bloggen till egen domän och jag har blivit utsedd till bloggambassadör för årets Bokmässa. Och alla de sakerna tillsammans är väl mycket väl värda att fira, eller hur?

Så då tycker jag att vi gör det med en liten tävling. Tio frågor ska få svar (eller så många som du klarar av i alla fall) – och det fina är att alla (nästan) svaren finns att hitta här på bloggen, på sidor, i inlägg och genom kategorierna. Skicka dina svar i ett mejl till info(at)tidningsida.se (men lägg in rätt tecken där i mitten) och tipsa om tävlingen på din egen blogg, om du har en, så är du med och tävlar. Så vad tävlar du då om? Jo, ett presentkort på Adlibris, värt 100 kronor, att använda till precis vad du vill. Bra, va? Dina svar vill jag ha senast midnatt den 28 juli. Då kör vi!

1. Jag bloggar inte bara, jag skriver även krönikor och tipsar om böcker på Bladvändarsidan i en tidning. Vilken?
2. Hösten 2010 sågade jag en bok, nu på väg att bli film med Robert Gustafsson, som nästan alla andra har älskat. Vilken?
3. Vilken bok var den sista jag läste 2012?
4. Och vilken bok var den första 2013?
5. Vad tycker jag om en bok som får betyget T T ?
6. Hur många böcker har jag läst hittills i år?
7. Vilket betyg gav jag En man som heter Ove?
8. Lyssnar jag på mycket ljudböcker?
9. Vilken bok är den enda jag har läst i Excess-formatet?
10. Slutligen, vilken bok skulle du vilja tipsa mig om att läsa i sommar?

Och förresten, lämna gärna en kommentar om att du är med och tävlar också.


14 thoughts on “Hipp hipp hurra!”

  1. Grattis! Jag är med och tävlar och har mejlat (men glömde skriva grattis i mejlet, vilket jag skyller på den rent förlamande värmen där jag är…).

  2. Hurra och massor av grattis! Ska klura lite på fråga 10 (och de andra också) så kommer det nog ett tävlingsbidrag från mig framöver … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *