Som ett barn på julafton

Ja, det är ungefär vad jag är nu. Sedan jag i början av veckan insåg att tredje delen av Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar fanns i butiker har jag börjat längta efter mitt förbeställda ex från Adlibris. I förrgår kom fakturan, i går kom sms:et om att den var skickad och i dag… ingenting. Så jag får väl helt enkelt fortsätta vänta och hoppas att den hinner komma tills i morgon.

Så länge återgår jag till min plan att sträckläsa hela serien från början. Påbörjar helt enkelt Kärleken trots att jag redan läst den. Om jag läser riktigt duktigt ska jag nog hinna första boken i kväll, andra i morgon kväll och sedan vara redo för den tredje i helgen. Det nya den här gången är att det får bli som e-bok, eftersom mina fysiska ex av de två första böckerna är utlånade. Alltid något nytt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *