TidningsIda

– om böcker och språk

Vill du ha en gratis ljudbok?

E2GO är en ny digital bokhandel som har både e-böcker, ljudböcker och magasin. Just nu finns det en chans att upptäcka dem genom att testa en gratis ljudbok. Allt du behöver göra för att kunna ladda ner den är att klicka på bilden och sedan dela tipset på Facebook eller Twitter (genom den sida du kommer till).

e2g0(klicka på bilden för att komma till sidan där du kan dela)

Categories
Ljudbok
Tags

  One comment so far | Leave your own comment

 1. 8/7/2013 | 14:25 Permalink

  Jag är med där också och valde denna månaden Torka aldrig tårar del 3 =) Funkar ju svinbra med gratis böcker så där =)
  Kram Cissi

  Respond to this comment

 2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: