Nu börjar det närma sig

DSC_0350

Härom dagen satte jag mig ner med seminarieprogrammet till årets Bokmässa och började lägga upp en plan för vilka jag egentligen vill gå på. Ganska många blev det, men ändå lagom. Problemet är att krockar uppstår mer än en gång. Och att monterprogrammen ännu inte är med. Men det ska säkert lösa sig på något sätt. Det får väl helt enkelt bli att prioritera det viktigaste, eller så får jag känna spontant när jag väl är där.

Och härom dagen kom seminariekorten hem till mig. Det börjar närma sig nu!

Missa inte att du under tiden du väntar på att den dryga månaden som är kvar tills Bokmässan börjar kan titta in i dess community och diskutera mässa, böcker och annat smått och gott.


One thought on “Nu börjar det närma sig”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *