TidningsIda

– om böcker och språk

Väntade och överraskande paket

paket

De senaste två dagarna har varit mycket bra på postfronten. Inte mindre än tre olika paket har trillat ner i min brevlåda, två som jag visste skulle komma och ett som jag hade glömt bort att det skulle komma. Båda böckerna är recensionsex, det ena från Forum och det andra från Atrium.

Och så kom då mina knappar som jag beställt för att kunna ha på mig på Bokmässan. Men de blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så jag får se om jag kanske gör om dem. (Den lilla texten är i princip omöjlig att läsa)

  3 comments already | Leave your own comment

 1. 8/28/2013 | 19:29 Permalink

  Ja men fina var knapparna hur som helst.
  Mia

  Respond to this comment

 2. 9/12/2013 | 21:34 Permalink

  Vart har du köpt knapparna?

  Respond to this comment

 3. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: