En hemsk, spännande och intressant läsmånad

Första september och kanske höst? Ja, det känns i alla fall så när jag tittar ut på vinden som viner i träden utanför fönstret. Men varför sörja över det? Hösten är den bästa lästiden på året och att det är första september i dag innebär ju dessutom att det bara är 25 dagar kvar till Bokmässan!

Men innan vi ger oss in i septemberläsningen är det dags att sammanfatta augusti. En månad som länge såg ut att nästan komma ikapp sin föregångare juli, men som tappade lite i och med ändrade rutiner och mycket farande mot slutet. Men fem böcker blev lästa, och de bjöd på allt från spänning till hemska sanna historier. För att inte tala om hur Carin Hjulström fick mig fast och gjorde mig sugen på att skriva en egen bok på samma sätt. Riktigt bra, missa inte att läsa den.

Läst i augusti:
Amanda Hellberg: Snögloben (E-bok/285 s)
Carin Hjulström: Kajas resa (Inbunden/413 s)
Anya Peters: Övergiven (Pocket/332 s)
Paul Desalmand: Mitt liv som bok (Inbunden/164 s)
Cecilia Samartin: Senor Peregrino (Pocket/379 s)

Lästa böcker: 5
Manliga/kvinnliga författare: 1/4
Svenska författare: 2
Deckare/spänning:1
Sanning: 1
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 2/2/1/0
Sidor: 1 573


One thought on “En hemsk, spännande och intressant läsmånad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *