TidningsIda

– om böcker och språk

Ett mål att klara före Bokmässan

Jag har alltid en tendens att hamna efter när det gäller att publicera recensioner på de böcker jag har läst. Men nu har jag bestämt att det får vara slut på det. När jag åker i väg på Bokmässan ska alla böcker jag har läst hittills i år ha recenserats på bloggen. Det innebär nästan en recension om dagen fram tills den 26 september, men det ska vi väl klara av?

Hoppas att ni också står ut med det, självklart kommer bloggen inte bara att bestå av recensioner under den här tiden. Fokus hamnar givetvis där, men det blir som vanligt mycket annat också. Och sedan växlar vi upp rejält under Bokmässan.

  3 comments already | Leave your own comment

 1. 9/4/2013 | 23:10 Permalink

  Heja! Heja!

  Respond to this comment

 2. 9/8/2013 | 21:17 Permalink

  Bra mål, men ibland har de en tendens att läggas på hög de där recensionerna.

  Respond to this comment

 3. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: