Vill du vinna ett seminariekort?

utlottning

Som bloggambassadör för Bokmässan har jag fått två stycken seminariekort, för fyra dagar. Jag har dock misslyckats med att locka med mig någon till mässan som sällskap och därför ger jag i stället dig chansen att få åka dit och frossa i seminarier. Så här har du chansen att vinna mitt överblivna seminariekort. Tävlingen pågår fram till och med lördag klockan 18. Allt du behöver göra är:

1. Gilla min sida på Facebook. Klicka här eller i Facebookrutan uppe bredvid huvudet på sidan, eller sök helt enkelt på TidningsIda på Facebook. Gör du det redan kan du ju hoppa det här steget.

2. Svara i ett mejl till mig (info(at)tidningsida.se) på vilka som grundade Bokmässan och vilket år som var mässans första.

3. Motivera i samma mejl varför just du ska vinna seminariekortet.

Har du en blogg, så sprid gärna att tävlingen finns, men detta är självklart inget krav för att vara med och tävla. Lycka till!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *