Planeringen har tagit form

massplanering

Ända sedan seminarie-, scen- och monterprogram blev klara har jag flera gånger klickat mig igenom allt som finns på årets Bokmässa i den fantastiska mässplaneraren. Där har jag samlat allt som jag tycker verkar intressant, oavsett om det krockar eller inte. Resultatet? Jo, 35 A4-sidor (utskrivet), fullproppade med saker jag mer eller mindre vill se under Bokmässan.

Därför kändes det nu, med bara några dygn kvar, som att det var dags att skära ner antalet lite. Så jag började med alla papper utspridda över bordet och gick igenom alla mina punkter en efter en. Nu har jag i stället ett renskrivet, fint program.

Om det kommer att hålla? Det beror på hur bra jag visar mig vara på att tränga mig fram mellan folk när jag har näst intill ingen tid alls mellan två programpunkter…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *