TidningsIda

– om böcker och språk

En trevlig middag

Lördagen avslutades med att ett drygt 20-tal bokbloggare samlades för en tapasmiddag på restaurangen Pinchos. Mycket trevligt att få ansikten till bloggidentiteter och att få prata böcker (och massa annat) i ett antal timmar.

Ingerun (Boktjuven) med all den goda maten.

image

image

image

  One comment so far | Leave your own comment

 1. 9/29/2013 | 16:28 Permalink

  Åh vad kul! 😀 Du är förresten taggad i min blogg 🙂

  Respond to this comment

 2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: