Sista dagens allra sista intryck

Eftersom Paolo Coelho fick betydligt längre tid än vad jag hade trott (det kan ha varit jag som missuppfattade) så fick jag strunta i en punkt i planeringen mitt på dagen. I stället tog jag mig ner på mässgolvet och hälsade på en vän jag inte sett på drygt två år. Trevligt!

massasondag1

Eftermiddagen ägnades sedan till största delen åt att vandra runt. Folkmassan hade skingrats en aning och det var faktiskt möjligt att röra sig relativt fritt. Jag tittade på en massa böcker, men köpte inga. Eller jo, en, men den är faktiskt en födelsedagspresent till någon som jag inte vet om hen läser, så vilken bok det var får ni inte veta. Jag passade på att lyssna på företaget Readly, som erbjuder till tidningsabonnemang till surfplatta och telefon. Mest reklam, men också lite prat om hur de tycker att det är viktigt att följa med tiden, och ha ett abonnemang för tidningar som liknar det för musik och film.

Jag lyssnade även kort på Anna Jansson, Lena Mathijs, Sara Kadefors, och många fler. Jag såg den förmodligen längsta signeringskö jag sett – till Don Rosa. Och så avslutade jag allt med att lägga mitt namn i en skål hos GT för att kunna vinna en bok. Och till min stora förvåning kunde jag gå därifrån med Åke Edwardsons Marconi Park.

Sedan var det dags att gå mot tåget och åka hem till Kalmar. Nu är mässan över för i år. Men inte inläggen. Ni kommer att få höra mer om min helg och se fler bilder. Jag hoppas att ni vill det, för jag har fortfarande mycket att berätta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *