En diger hög

bokkopJag har fått med mig en minst sagt diger hög böcker hem från Bokmässan. Riktigt så många hade jag inte räknat med. Jag kan trösta mig med att alla inte är betalda – högen till vänster i bild är fådd eller tillbytt. Och när jag tänker på det känns det aningen bättre. Även om jag kanske egentligen borde ha försökt hålla igen. Det här är ju ändå ganska många månaders läsning. En bok saknas dock, och det är för att jag ska ge bort den. Hen får inte se vad det är.

Men jag får väl helt enkelt vara nöjd med att jag har fått utöka min boksamling fint. Jag kan ju låta bli att köpa fler böcker på ett halvår eller så. Eller, en måste jag köpa. För det var så jag fick Leif GW Perssons och Karin Alvtegens böcker. Genom att gå med i Bonniers bokklubb och lova att köpa minst en bok det kommande halvåret. För det skulle jag få antingen GW:s eller Alvtegens bok. Men kvinnan i montern sneglade på min bloggambasssdörsknapp och sa att förresten så kunde jag få båda.

astridHelt okej för min del. Chansen att jag kommer att vilja köpa någon bok det kommande halvåret är ju ganska stor.

Förutom böcker köpte jag mig dessutom ett fint bokstöd, med Astrid Lindgren som motiv.


2 thoughts on “En diger hög”

  1. Ja, vi fick med oss rejäla bokhögar hem:)
    Ett sådant bokstöd har jag också. Fick det i julklapp av min syster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *