TidningsIda

– om böcker och språk

De små hälsningarna

signeringar

Fyra signerade böcker blev det på olika sätt på mässan. Det är egentligen ingenting jag tycker är jättespeciellt, men får man chansen så är det kul. Det blir ännu mer ett minne då. Så här är då de små hälsningarna från författarna till mig. Från David Safier, Cecilia Samartin, Lena Sundström och Caitlin Moran.

  One comment so far | Leave your own comment

 1. 10/1/2013 | 08:49 Permalink

  Håller med dig. Inte så viktigt egentligen, men kul när man har möjlighet.

  Respond to this comment

 2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: