Hur hamnade jag här?

Skärmavbild 2013-10-03 kl. 23.05.34

För ett tag sedan fick jag ett mejl från ett företag som heter Cision om att jag tydligen skulle vara med på någon topplista de gjort över bokbloggare. Precis före Bokmässan publicerade de den här listan och det visar sig att de har placerat mig på plats åtta. Hur hamnade jag egentligen där?

Själva skriver de så här: Bloggtoppen rankar fristående bloggare och tas fram av vårt research-team i London varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och delning i sociala medier, Twitterföljare och Facebook-likes.

Jag har svårt att tro att jag är så populär, men kul är det ju trots allt.


2 thoughts on “Hur hamnade jag här?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *