Normalt med läsning men ytterst lite bloggande

Så kan man sammanfatta månaden oktober. Jag läste hyfsat normalt och påbörjade även en del annat innan månaden tog slut, men var oerhört dålig på att blogga framåt slutet. Och jag skyller det mesta på en flytt. Nu börjar jag komma i ordning och hoppas på att då kunna vara mer närvarande här.

Men jag gick också in i något slags post-bokmässe-läge, vilket gjorde att jag emellanåt hade svårt att bestämma mig riktigt för vad jag skulle göra/skriva/läsa. Men två av böckerna från mässan blev i alla fall lästa direkt efter – ett helt klart godkänt resultat.

Sammanlagt blev det dock bara fyra böcker utlästa, men jag hoppas förbättra den siffran rejält under november.

Caitlin Moran: Morantologi (Inbunden/292 s)
Liza Marklund: Lyckliga gatan (Inbunden/412 s)
Leif GW Persson: Den sanna historien om Pinocchios näsa (Inbunden/631 s)
Johan Theorin: Rörgast (E-bok/441 s)

Lästa böcker: 4
Manliga/kvinnliga författare: 2/2 (rättvist och bra)
Svenska författare: 3
Deckare/spänning: 3
Sanning: 1
Klassiker: 0
Inbundet/pocket/E-bok/ljudbok: 3/0/1/0
Sidor: 1 776


One thought on “Normalt med läsning men ytterst lite bloggande”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *