Vill du bli bloggambassadör 2014?

Massa.JPG

Det senaste året har jag varit bloggambassadör för Bokmässan i Göteborg – och det har varit en upplevelse jag sent ska glömma. Först uppladdningen inför, genom att lära känna en massa trevliga människor och ha intressanta diskussioner både på bloggen och communityn. Sedan själva mässan – som knappt går att beskriva i ord. Och så efteråt, med minnen och diskussioner igen. Jag är oerhört tacksam för att jag har fått vara med om det här.

Och nu är det snart dags att lämna över stafettpinnen till nästa års lyckliga ambassadörer. Bokmässan söker nämligen tolv nya bokbloggare som ska ta över. Senast den 29 november vill de ha din ansökan så passa på att läsa mer och anmäla dig. Du kommer inte att ångra dig om du gör det och blir utvald!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *