En karaktär värd att möta

jerka

Nu är det fredag igen och därmed dags för veckans bokbloggsjerka hos Annika.

Vilken  skulle du helst vilja möta IRL och varför?

Jag skulle väldigt, väldigt gärna ta en kopp te med miss Marple. Få sitta och småprata lite med en sådan intressant och klok person. Både för att det är mysigt och för att få lära sig lite av henne. Och självklart få veta mer om henne och få veta hur hon tänker.

Det hade varit väldigt trevligt.


12 thoughts on “En karaktär värd att möta”

  1. Ja! Ungefär fram tills dess att hon tittar en skarpt i ögonen över glasögonenkanten och säger något alldeles för insiktsfullt om ens bristande karaktär, sannolikt i en liknelse av typen “du får mig att tänka på Dr Finchleys hemhjälp, hon som…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *